Possum d.o.o. Izvedba poslova po najvišim standardima

POSSUM je od 1993. prisutan na hrvatskom tržištu sa sveobuhvatnim rješenjima u građevinarstvu. Dugogodišnji rad s modernim tehnologijama u građevinarstvu postavlja najviše standarde pri izvođenju poslovu u projektima niskogradnje i visokogradnje.

Sa svojim 20. godišnjim prisustvom u skoro svim većim građevinskim projektima izgradili smo povjerenje koje su prepoznale sve poznate građevinske kuće, a naši specijalisti sa svojim iskustvom nezaobilazni su faktor pri savjetovanju i pružanju Know-How usluge znanja za građevinske inženjere i projektante.

Kroz naše programe PRODAJE/NAJMA ekskluzivnog zastupstva SBH, MAX FRANK, ATLAS COPCO VARISCO WELLPOINT, NPK, HYDRA, LARSSEN nudimo Vam rješenja za izvođenje specijalnih građevinskih zahvata uz našu pomoć:

SBH kanalna oplata, tj. sistemi za razupiranje/zagrađivanje s paletom od 12 različitih sistema razupiranja za male poslove sa ALU kanalnom oplatom do najzahtijevnijih hidrotehničkih kanala dubine do 11,50m i širine do 12,50m sa MEGA kliznom kanalnom oplatom.
Saznajte više

MAX FRANK podrazumjeva specijalni pribor za gradnju armirano betonskih konstrukcija: visokokvalitetni betonski distanceri izrađeni od ekstrudiranog vlaknastog betona, armaturni nastavci i armaturne spojnice, širok izbor brtvi za izvedbu vodonepropusnih spojeva AB konstrukcija, oplate i oplatni pribor (oplatni vijci, matice, sidra,oplatna ulja i sl.)
Saznajte više

VARISCO diesel i električne pumpe namijenjene su za pumpanje čiste vode, prljave vode, koja sadrži pijesak i mulj, nisko viskoznih naftnih derivata, otapala, vepnenog mlijeka, za pranje, hlađenje, recirkulaciju, zatim za pumpanje zagađene vode, vruće ili korozivne otpadne vode koja sadrži pijesak, blato ili krute nečistoće; za ispumpavanje nataloženog mulja, za protupožarnu zaštitu, za navodnjavanje, za odvodnju kod iskopa u niskogradnji, itd.
Pogonjene su diesel i elektro motorima, snage do 150 KS i visokog usisnog kapaciteta do 2.300 m3/sat.
Saznajte više