Male motorne pumpe za vodu

Velika paleta motornih pumpi za vodu

Da bi omogućili maksimalnu svestranost i ponudili vam crpku koja odgovara vašim potrebama nudimo pumpe na  diesel, benzinske i električni motorni pogon. U našem asortimanu imamo tri vrste crpki koji u potpunosti pokrivaju svaku aplikaciju ispumpavanja i prepumpavnja voda i ostalih fluida u građevinarstvu.

Membranska samousisna vakuumska pumpa

Ove male prenosive pumpe konstruirane su za zahtjevne primjene s ciljem postizanja sjajnih rezultata ispumpavanja kada su u pitanju muljevite vode i tekučine s velikim krutim česticama. Unatoč svojoj robusnosti, ove crpke su izuzetno mobilne i prenosive onoliko koliko i očekujete od svoje najbolje pumpe.

  • za mulj i betonit
  • gusti fluidi u poljoprivredi
  • crpljenje kanalizacijskih i drugih tekučina koje sadrže vlaknasti materijal
  • za recirkuliranje vode u kamenoklesarskoj industriji
  • čišćenje šahtova 

Centrifugalne samousisne benzinske pumpe

Serija JB nudi dva modela. Obje su lagane, visoko prijenosne pumpes pogonom na benzinski motor. JB modeli idealni su za višestruku primjenu, uključujući hitne intervencije, opću građevinsku i industrijsku odvodnju.

Savršene crpke za vodu JB serije za konstantni rad na vašem gradilištu jer svojim radnim gabaritima nimalo ne utječu na svoju radnu okolinu. Dizajnirane su tako da su spremne za pokretanje u rad u svakom trenutku.

ETP serija nudi četri modela. Male su radne težine i lako prenosive, samousisne. U ponudi su tri modela s benzinskim motorima. Model ETP 100D dostupan je s diesel agregatom. Ovaj raspon svestranih crpki koristan je u mnogim primjenama i odličan je hitne slučajeve i neplanirane situacije ispumpavanja i prepumpavanja vode u građevinarstvu, poljoprivredi, industriji i civilnoj zaštiti. Uravnoteženost snage i prenosivosti znači da ih lagano možete prenijeti na mjesto aplikacije. Visoke performanse osigurat će vam rad čak i u najtežim uvjetima.