Centrifugalne motorne pumpe za vodu Najam i Prodaja

Centrifugalne motorne pumpe 

Dizajnirane su tako da ih karakterizira visoki učinak, pouzdanost i jednostavnost pri uporabi. karakterizira ih visoka protočnost i kao takve namijenjene su za razne vrste industrija kao što je građevinska, poljoprivredna, rudarska, obrana od poplava i druge komunalne djelatnosti u poslovima odvodnje.

POSSUM je u Atlas Copcu prepoznao kvalitetan proizvod koji na radost svojih kupaca i najmoprimaca može ponuditi u širokoj paleti za sve vrste predviđenih aplikacija. Imamo kompletnu seriju s dizelskim i električnim pogonom, koje nude izdržljivost i dugi životni vijek. Modularni design nudi fleksibilnost i jednostavno servisiranje što znači manji utrošak vremena za obavljanje poslova propisanim servisnim intervalima, znači više pumpanja bez zaustavljanja.

PAS Serija

PAS Serija centrifugalne pumpe su projektirane tako da nude visoke radne performanse u bilo kojim radnim uvjetima. Sastavni dio pumpe je vakuum pumpa koja izdvaja zrak iz tijela pumpe i omogućuje brzo automatsko samostalno pokretanje procesa pumpanja.
Zahvaljujući poluotvorenom rotoru (impeleru) PAS serija centrifugalnih pumpi je pogodna za pumpanje tekućina s većim udjelom krutih čestica.

VAR SERIJA

VAR Serija centrifugalnih pumpi nudi robusno i fleksibilno rješenje u primjeni odvodnje. Tehnologija je jednostavna u primjeni jer se prvo pokretanje sustava omogućuje jednim punjenjem vode tijela pumpe. Zbog svog otvorenog rotora (impelera) ima mogućnost propusta suspenzija s velikom količinom krutih tvari. Radi svojih velikih usisnih kapaciteta VAR serija pumpi je idealna u sustavima zaštite od poplava.