WEDA električne potopne pumpe za vodu Najam i Prodaja

WEDA ekektrične potopne pumpe i pribor dizajnirane su široku paletu primjene u odvodnji u više djeltnosti. Omogućuju jednostavnost, visoke performance i pouzdanost. WEDA crpke imaju ugrađeni sustav zaštite motora zajedno s automatskim upravljanjem radnog sklopa pumpe. Podesivi difuzori su otporni na habanje i ojačani rešetkom od kvalitetnog kroma osiguravaju trajnost konstrukcije pumpe u teškim radnim uvjetima. S obzirom na njihovu primjenu stvorili smo veliki asortiman visokokvalitetnih električnih potopnih crpki dizajniranih posebno za primjenu odvodnje slatke i slane vode, mulja i ostalih tekućina u građevinarstvu, industriji, poljoprivredi i civilnoj zaštiti.

WEDA električne potopne pumpe izrađene su za dugotrajnost. Jedinstveni sustav brtvljenja i modularni design čine ih među najfleksibilnijim pumpama na tržištu. Jednostavne su za uporabu i održavanje, WEDA crpke obećavaju optimalne performanse. Sustav brtvi WEDA dizajniran je tako da pruža jednostavno održavanje i njihovu izmjenu ili reparaturu na mjestu rada pumpe.

Primjena u odvodnji 

Poznavanje poslovanje kupaca koji su specijalizirani za građevinske projekte koji zahtijevaju aplikacije odvodnje razvili smo široki asortiman koji je podrazumijeva tri osnovne serije pumpi, a to su D-drenažne sa čistu vodu, S- muljne, za vodu s većim udjelom krutih čestica, L-jaružalne pumpe sa agitatorom za gusti mulj i vodu s jako visokim udjelom krutih čestica.

Ove aplikacije zahtijevaju crpke posebno dizajnirane za manipulaciju abrazivnim i korozivnim medijima i njihovim čvrstim sadržajem.

WEDA D – drenažne pumpe Najam i Prodaja

Drenažne crpke WEDA serije D predviđene su za prepumpavanje čiste i prljave vode čak i sa udjelom krutih čestica pružaju maksimalne performanse i učinkovitost. Primjenjuju se općenito za odvodnju, snižavanje nivoa podzemnih voda u građevinarstvu.

  • gustoća vode do 1100 kg/m3 
  • tlačni odvod na srednjem gornjem djelu pumpe 
  • prohodnost krutih čestica od 4-12 mm 
  • pH vrijednost od 5 to 8

WEDA S – muljne pumpe Najam i Prodaja

Muljne crpke WEDA projektirane su za crpljenje muljne, blatne i ostale smjese velikog viskoziteta. Posebno su poželjne u građevinarstvu radi svoje mogućnosti prohodnosti krutih čestica velikog promjera, kao i za čišćenje ribnjaka i rudarstvu.

  • gustoće vode do 1400 kg/m3 
  • desigh donjeg usisa i bočnog tlačnog odvoda 
  • prohodnost krutih čestica od 25-50 mm 
  • pH values from 5 to 8

WEDA L – jaružne pumpe sa agitatorom

WEDA jaružalne pumpe su najjače pumpe u seriji i namijenjene su za najteže poslove manipulacije gustim suspenzijama. Primjena kod ispumpavanja visoko abrazivnih materijala u građevinarstvu i rudarstvu te jaružalnim plovnim bagerima i brodovima.